İşte 2019’un En Başarılı Doktoru

5. Mood Ödülleri, tören ile sahiplerini bulurken, sanat ve spor dünyasından ünlülerin katılımda bulundukları gecede Op. Dr. Evren Işık ‘2019 Yılının En Başarılı Doktoru' unvanını aldı.

GÜNDEM 27.11.2019, 16:55
İşte 2019’un En Başarılı Doktoru

"5. Mood Ödülleri" Mustafa Kemal Kültür Merkezi (MKM) Attila İlhan Sahnesinde yapılan ihtişamlı tören ile sahiplerine ulaştı. Dereceye girenmiş olanlar 17 kişiden meydana gelen jüri tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde tespit edildi. Meşhur manken ve sunucu Çağla Şikel, Seray Sever, şarkıcı Hakan Altun, oyuncu ve sunucu İlker Ayrık’la birlikte pek çok kişi ve kuruma da ödül verilen gecede; Derya Uluğ, Simge Sağın, Cem Belevi, İlyas Yalçıntaş, Tuğba Özerk ve Çocuk Kalpler Kumpanyası canlı bir performans yaptı.

Jüri üyelerinin içinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nden pek çok öğretim üyesi ve sanatçının da olduğu gecede, ‘2019 Yılının En Başarılı Doktoru’ ödülü Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık’a gitti.

Işık ödülünü Yeşilçam’ın yaşayan efsanesi Bahar Öztan’dan aldı ve  böyle güzel bir topluluk huzurunda olduğu için çok mutlu olduğunu, uzun zamandır erkek üreme ve cinsel sağlık konuları üstünde çalıştığını, Türkiye’de ezber bozmaya ve tabuları yıkmaya devam ettiklerini, verdiği emeğin ve döktüğü alın terinin karşılığını almanın büyük mutluluk olduğunu, kendisini 2019’un en başarılı doktoru ödülüne layık görmüş olan ve jüride bulunan saygıdeğer hocalar ve kıymetli sanatçılara çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202