Isparta’da Felaket! Karı – Koca Öldürüldü

Isparta ilinde uzman çavuş olan Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk’ün, evlerinde tabanca ile vurulup öldürüldüğü ortaya çıktı.

GÜNDEM 17.11.2019, 17:23
Isparta’da Felaket! Karı – Koca Öldürüldü

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Ebru Öztürk'ün erkek kardeşini yakalamak amacı ile çalışma başlattı. Bu arada olay esnasında evde bulunan çiftin 2 çocuğunun, korumaya alındığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre feci olay, saat 09.00 sularında Davraz Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, uzman çavuş Erkan Öztürk, eve gelmiş olan ve henüz adı söylenmeyen kayınbiraderiyle tartışmaya başladı. Ebru Öztürk’ün de karışmış olduğu tartışma bir anda büyüyünce kayınbirader  ablasına ve eniştesine tabanca ile peş peşe ateş etti. Silah sesini işiten çevre sakinleri, durumu hemen polise haber ettiler.

Bunun üzerine saldırı olan adrese, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Eve girmiş olan ekipler, Öztürk çiftini yerde kanlar içerisinde yatarken buldular. Sağlık ekipleri tarafından yapılmış olan kontrollerde, Ebru ve Erkan Öztürk çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Gerçekleştirilen incelemeden sonra çiftin cansız bedeni otopsi için morga sevk edildi. Olay esnasında evde bulunan biri 2, diğeri 5 yaşında olan çiftin çocuklarıysa korumaya alındı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202