İmamoğlu ve AKP’li Başkan Arasında Güldüren Diyalog

Daha önce “Pontus” polemiğiyle karşı karşıya gelen Ekrem İmamoğlu ve Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun Esenler Belediyesi ziyaretinde herkesi güldüren anlar yaşadı.

İmamoğlu ve AKP’li Başkan Arasında Güldüren Diyalog

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Belediyesine yaptığı ziyaret sırasında AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya söyledikleriyle herkesi güldürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyelerine yaptığı ziyaretlerin beşincisini Esenler Belediyesi'ne gerçekleştirdi. Esenler Belediye Başkanı Nakitbahis Tevfik Göksu, İmamoğlu ve beraberinde gelen yönetim kadrosunu bina girişinde karşıladı. Tevfik Göksu ve Ekrem İmamoğlu’nun yapacağı ilçe turundan önce, Göksu’nun makam odasında kısa bir görüşme gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Esenler Belediyesi’ne yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Herkes seçilmiş belediye başkanı. 39 ilçemiz için de aynı şey geçerli. Biz de bu şehre bütüncül olarak hizmet etmek zorunda olan Büyükşehir Belediye başkanıyız. Tanım ve yol haritası çok net. Aksi olursa millet bizden hesap sorar” dedi. Görüşmeden sonra İmamoğlu ve yanındaki yönetim kadrosuna belediyeyle ilgili sunum yapıldı.

Makamdan ayrılarak Esenler Kentsel Dönüşüm Merkezi, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve “Esenler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” inşaat alanında incelemelerde bulunan Ekrem İmamoğlu ve Tevfik Göksu arasında, Millet Bahçesi’ndeki inceleme sırasında herkesi güldüren bir diyalog yaşandı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Millet Bahçesi'nin özelliklerini anlatırken vatandaşların parka ayakkabısız girebildiklerini ve bu alanda çime basma imkanı bulduklarını anlatırken, “Yürüyüşünüzü ayakkabısız yapıyorsunuz. Çimde çakılda, odun kabuğunda, çamurda..” dedi. İmamoğlu da buna karşılık “Elektriğini atsın diye yani…” deyince Göksu “Evet” yanıtını verdi. İmamoğlu’nun yanıt olarak Belediye Başkanı seçilmesinden bu yana Belediye Meclisi’nde ve dışarıda sık sık polemik yaşadığı Göksu'ya “Meclise gelmeden biraz yürü de öyle gel” demesi , başta Göksu olmak üzere tüm heyeti kahkahalara boğdu.

Belediye Meclisi’nde de İmamoğlu ile sık sık polemiğe giren AKP Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, daha önce Trabzonlu Ekrem İmamoğlu hakkında ‘Pontus’ imasında bulunarak “Hesap büyük olay büyük” demiş, bu açıklaması hem İmamoğlu’ndan hem de kamuoyundan büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202