İkiz Kardeşleri Kaza Ayırdı

Silivri ilçesinde şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile kontrolden çıkıp bariyerlere saplanmış olan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

GÜNDEM 04.11.2019, 15:58
İkiz Kardeşleri Kaza Ayırdı

Alınan bilgilere göre kaza, Silivri D100 karayolunda gerçekleşti. Edirne istikametinde bir otomobil sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile kontrolden çıktı ve bariyerlere daldı. Feci kaza sonucunda yaşları 39 ve 6 olan kişiler yaşamını yitirdi. Diğer 3 kişi ise yaralandı.

Kazanın olduğu yere haber edilmesi ile pek çok polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Kaza nedeni ile Edirne istikametinin trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Yaralılara sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı müdahalelerden sonra yaralılar hastanelere kaldırıldılar. Ölenlerin cansız bedenleriyse hastane morguna götürüldü.

Cenazeler ve kazaya karışmış olan araçların olay yerinden kaldırılmasından sonra trafik akışı normal halini aldı. Polis kaza ile alakalı soruşturma başlattı. Kazada yaralanan ve hayatını kaybeden 6 yaşındaki çocukların ikiz kardeş oldukları öğrenildi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202