İğrenç olay! Markette küçük kızı taciz etti!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir market sahibi 13 yaşındaki bir kız çocuğuna market sahibi cinsel istismarda bulundu.

GÜNDEM 25.08.2019, 12:16
İğrenç olay! Markette küçük kızı taciz etti!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde mide bulandırıcı bir cinsel taciz olayının yaşandığı öğrenildi. Bir markete alışveriş yapmak için giden 13 yaşındaki kız çocuğu market sahibi adam tarafından taciz edildi. O sırada 13 yaşındaki kız çocuğunun henüz bebek arabasında bulunan 1.5 yaşındaki kardeşi de vardı. 

Bir daha markete gitmek istemedi

Annesi tarafından kardeşi ile birlikte markete alışveriş yapmak için gönderilen 13 yaşındaki kız çocuğu uğradığı cinsel taciz ardından alışveriş yapmadan geri döndü. Annesi ise durumu anlamak Supertotobet istedi. Ancak kız çocuğu tekrar o markete gitmek istemediğini anlattı. Annesinin durumu öğrenmek için zorlamasının ardından market sahibinin kendisini öptüğünü ve bir kaç kez kendisine dokunduğunu anlattı.Bunun ardından anne büyük bir sinirle markete gitti. Market sahibine durumu sordu. Ardından tatmin edici cevaplar alamayan anne şikayette bulundu. 

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ve küçük kızın ifadesinin alınmasının ardından cinsel taciz açıkça ortaya çıktı. Bunun üzerine sapık market sahibi iddiaları yalanlamasına rağmen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202