Harvard'lı Türk Bilim insanından İzmir için Tunç Soyer'e Kritik Çağrı:Ulaşımı durdurun!

Harvard'lı Türk Doçent yaptığı kritik çağrıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sağlık çalışanları hariç ulaşımın durdurulması gerektiğini ifade etti.

Harvard'lı Türk Bilim insanından İzmir için Tunç Soyer'e Kritik Çağrı:Ulaşımı durdurun!

İZMİR GÜNDEM  / Sağlık Bakanı Koca dün gece verdiği verilere göre Koronavirüs nedeniyle Türkiye'de ölen 75 vatandaşın olduğunu belitirken toplam vaka sayısınında 3629 kişi olduğunu ifade etti.


Dünya'yı kasıp kavuran Koronavirüs'ün etkisinin ne zaman geçeceği ise hala bilinmiyor.


Türkiye'de artan vaka sayısı ve gelecek haftalarda bu sayının daha fazla artacağını söyleyen bilim insanlarının yanı sıra Boston College Biyoloji bölümünde çalışan, Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Emrah Altındiş ise salgının ABD'nin New York eyaletindeki gibi kaygı verici şekilde artmaması için İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarına kritik bir çağrıda bulundu.


Emrah Altındiş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'inde aralarında bulunduğu belediye Başkanlarına bir çağrı yaptı. Atındaş yaptığı paylaşımda " Ekrem İmamoğlu,Mansur Yavaş ve Tunç Soyer  eger sehirleriniz New York/Madrid hattinda ise salgini azaltmak, olumleri onlemek icin halki en azindan bilgilendirin. Ulasimi saglik calisanlari disinda durdurun.  Simdi risk almak, yarin pisman olmaktan iyidir. #Karantina" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202