Haluk Levent'in yardım kampanyasına ünlülerden destek yağdı

Ünlü şarkıcı ve Ahbap Derneği'nin kurucu başkanı Haluk Levent'in sosyal medyada başlattığı yardım kampanyasına ünlü isimlerden destek yağdı.

GÜNDEM 29.03.2020, 14:06 29.03.2020, 21:23
Haluk Levent'in yardım kampanyasına ünlülerden destek yağdı

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere yardım edeceğini ifade eden Haluk Levent, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.
Yardım çağrısında bulunan Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz. Bu bağlamda önümüzdeki hafta 5 bin aileye daha 2 aylık gıda desteğinde bulunacağız. Bu paketler içerisine bu kez bebekler için de ihtiyaç malzemeleri koyacağız.

Pek çok ünlü isim de Haluk Levent'in çağrısına duyarsız kalmadı.

Can Yaman, Caner Erkin, Murat Boz, Seda Sayan, Gülben Ergen, Kaan Yıldırım, Cenk Tosun, Onur Saylak, Merve Özbey ve Merih Demiral gibi sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri “Dayanışma Günleri” altında yüzlerce aileye gıda desteğinde bulunacağını söyledi.

DHA'ya konuşan Haluk Levent, "10 bin işinden gücünden olmuş, çalışamayan aileye 2 aylık gıda yardımı yapıyoruz. Bütün sanatçılar ellerinden geleni yapıyorlar. Gıda paketinin 2 aylık maliyeti 300 TL. Aslında daha fazla ama biz indirimler de yaptırdık; un, şeker, mercimek, Türk Kahvesine kadar her şeyi koyduk elimizden geldiğince. Türkiye'nin birçok sanatçı ve futbolcusu katıldı. Biz 2 bin aile hedefledik ama şimdiden 10 bin aileye ulaştık. Gıda firmaları ve kargolarla anlaştık. Ahbap Derneği'ne yatırılan paraların tamamı 1 hafta içerisinde bu firmalarla birlikle bize başvuran ailelere gönderilecek" diye konuştu.



Levent yardımda bulunanlara Twitter üzerinden tek tek teşekkür etti.

Yorumlar (1)
Yasemin Parlak 4 yıl önce
Yardım kampanyasından yardım edin
açık
banner202