Halk Otobüsü 3 Can Aldı!

Ankara Mamak'ta kontrolünü kaybeden özel halk otobüsü, içinde bekleyen insanların olduğu otobüs durağına girdi. Alınan bilgilere göre 3 kişi yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 30.09.2019, 15:04
Halk Otobüsü 3 Can Aldı!

Kaza, Mamak - Yeni Camii önünde, öğleden sonra 2 sularında gerçekleşti.Özel halk otobüsü sürücü kontrolünden çıktı ve yol kenarındaki durağa girdi. Orada bulunanların ilgili birimlere haber vermesinin ardından kaza yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. İlk müdahalenin ardından verilen bilgiye göre durakta bekleyen 3 yolcu yaşamını yitirdi ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. 

Ankara valisi Vasip Şahin, olayla ilgili açıklamada bulundu. Şahin, '' Otobüs, yolcu durağına giröiş durumda fakat teknik arızadan mı yoksa şoför hatası mı olduğunu incelemelerden sonra anlayacağız. Olay yerinde 3 vatandaşımız yaşamını yitirirken 3 vatandaşımız da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrasında birkaç kişinin de ambulans harici özel araçla hastaneye kaldırıldığı bilgisi aldık fakat doğrululğu henüz teyit edilmedi. İlbet İncelemeler sürüyor.'' dedi. 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202