Hakkari’den Yürekleri Yakan Haber

Hakkari’de bir öğrenci servisi kaza yaptı ve kahreden haber alındı.

GÜNDEM 27.09.2019, 15:15
Hakkari’den Yürekleri Yakan Haber

İle bağlı Derecik ilçesinde öğrencileri taşımakta olan servis minibüsü şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda 2 öğrenci yaşamını yitirirken 3 öğrenci ile beraber sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre feci kaza, öğlen sularında Şemdinli’ye hemen hemen 50 km mesafede olan Derecik’te meydana geldi. Öğrencileri taşıyan minibüs, şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı ve şarampole uçtu.

İlk etapta kaza sonucunda 5 öğrenci ile beraber minibüs sürücüsü yaralandı. Haber edilmesi ile kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Kazada yaralanan öğrenciler, kaza Süperbetin yerinde yapılmış olan ilk müdahaleden sonra ambulans ile Şemdinli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Öğrencilerin 2 tanesinin sağlık durumları ciddi olduğu ifade edilmişti.

Acı Haber Sonra Geldi

Feci Kaza yaralı olarak kurtulan ve durumu ağır olan 2 ortaokul öğrencisi, hastanede gerçekleştirilen tüm çabalara karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan 2’sinin helikopter ile Van’a gönderildiği kalanlarının da aynı hastanede tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202