Görevden Alınan Başkana Saldırı

İYİ Parti’nin Buca İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden Devlet Bahçeli ile alakalı yapılmış olan paylaşımdan sonra İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun görevinden alınmıştı.

GÜNDEM 16.10.2019, 23:03
Görevden Alınan Başkana Saldırı

Dün gece kimliği belli olmayan kişiler tarafından Torun'a saldırı yapıldı. İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı'na ait Facebook adresinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile alakalı yapılmış olan paylaşım tepki çekmişti.

Gerçekleştirilen paylaşımda Bahçeli'nin partilileri selamlamış olduğu fotoğraf, “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” notu ile paylaşılmıştı. İYİ Parti Genel Merkezi'nin emri ile İzmir İl Başkanlığı, Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun'u görevinden aldı. matadorbet giriş Paylaşımda bulunan İYİ Parti Buca İlçe Sekreteri Cemile Başkaya da görevini bıraktı.

Görevden alınmış olan Gamze Bilgen Torun'un, ilçe başkanlığı binasından çıkıp bindiği aracına taşlı ve sopalı saldırı yapıldı. Saldırı esnasında aracın içerisinde olan Torun’un, yaralanmadığı öğrenildi. Polis ekiplerinin, olay ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202