Gediz Elektrikten Anlamlı Hareket

Gediz Elektrik Basketbol Takımı lösemili çocuklara dikkat çekmek amacı ile maske taktı.

GÜNDEM 16.11.2019, 10:58
Gediz Elektrikten Anlamlı Hareket

Gediz Elektrik Basketbol Takımı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde kurumlar arası basketbol liginde maskelerini takıp lösemi ile alakalı farkındalık oluşturmak amacı ile sahaya çıktı. 

Kurumsal şirketlerin çalışanlarının oluşturduğu basketbol takımlarının katılımı ile yapılan Tek Pota Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Gediz Elektrik ve Sun Chemical Takımları oyuncuları,  LÖSEV ’in liderliğinde anılan 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!” sloganıyla sahaya çıktı.

İzmir Örnekköy Zübeyde Hanım Arena’da 8 Kasım Cuma günü yapılan maçta, lösemili çocukların hastalığına empatiyle yaklaşmak ve farkındalık meydana getirmek için oyuncular maske taktılar ve konu ile alakalı LÖSEV ’in pankartını taşıyıp parkeye birlikte çıktılar. Gediz Elektrik ve Sun Chemical çalışanları da maça katılımlarıyla desteklediler. Gediz Elektrik maçta Sun Chemical’ı 25-15 yendi.

Türkiye’de her sene kasım ayının ilk haftasında, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak lösemi ile alakalı farkındalık etkinlikleri yapılmakta.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202