Foçalıların Zafer kutlaması görülmeye değer

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıldönümü sebebiyle Foça’da organize edilen Fener Alayı ile Zafer Yürüyüşü dışında Yeni Foça’da da Foça Belediyesi bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu'nun konser etkinliğine de vatandaşların ilgisi büyük oldu

GÜNDEM 31.08.2019, 19:03
Foçalıların Zafer kutlaması görülmeye değer

Başlama noktası Foça Kavala Kafe önü olan Fener Alayı ile Zafer Yürüyüşü kortejlerine çok sayıda yurttaş ellerinde tuttukları meşalelerle yürüyerek coşkulu bir şekilde marşlar söyledi.  Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Jandarma Bandosu beraberliğindeki Fener Alayı ile Zafer Yürüyüşü kortejine Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile askeri ve sivil protokol, siyasi partilerin temsilcileri haricinde sivil toplum Nerobet örgütleri temsilcileri de katılım gösterdi.

Foça Belediyesi'nin Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Ergin Kayran yönetimiyle Yeni Foça’da konser düzenledi. Yeni Foça Sosyal Tesis yanındaki tören alanı içinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı özel dinletisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği parçalardan olan Hüseyni makamı eseri Yemen Türküsü ile Vardar Ovası'yla dinleyenlere merhaba dedi.

Gösterilere katılan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Türk Sanat Müziği Korosu ile Şef Ergin Kayran’a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti. Başkan Gürbüz; ‘‘Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Borçlu durumda olduğumuz ve minnettar olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve mücadele arkadaşlarını, kahraman şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyor, minnetle, saygıyla huzurunuzda anıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202