Fenomen yazardan Emine Bulut cinayeti hakkında şok sözler!

İnci sözlük kurucusu olarak tanınan fenomen isim Serkan İnci korkunç Emine Bulut cinayeti hakkında şok tweetler atarak tepkileri üzerine çekti.

GÜNDEM 23.08.2019, 19:16
Fenomen yazardan Emine Bulut cinayeti hakkında şok sözler!

Tüm ülkeyi yasa boğan ve tepkilere neden olan Emine Bulut cinayeti hakkında tartışmalar devam ediyor. Pek çok kişi sosyal medya hesapları üzerinden tepkilerini dile getirdiler. Ancak Serkan İnci isimli fenomen isim ise sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamalarda katili savununca tepkilerin hedefi haline geldi.

Utanç verici tweetleri tepki çekti!

Kırıkkale'de bir kafede eski kocası tarafından 10 yaşındaki kızının önünde boğazı kesilerek feci şekilde öldürülen ve çığlıkları ile yürekleri dağlayan Emine Bulut cinayeti Kolaybet hakkında sosyal medyada tepkiler devam ediyor. Eski koca Fedai Baran ise 'Bana kızımın yanında küfür etti ve zoruma gitti. Yanımda getirdiğim bıçakla vurdum' diyerek kendisini savunmuştu. Katil adama en ağır cezanın verilmesi için iddianame hazırlanıyor. 

İnci sözlük kurucusu ve yazarı olan Serkan İnci ise daha önce yaptığı gibi sıra dışı olaylarda attığı tweetlerle olay olurken cinayetin sebebini yumuşatıp savunur gibi yaptığı açıklamalarla sosyal medyada olay oldu. Açıklamalarında 'Ailelerin dengesini artık bozmayın. Boşanmaların ardından babalara her türlü zulmü hak gören mahkemeler böyle sonuçlara neden oluyor. aile babalarının nasıl insanlıktan çıktığını artık görün' demişti. 

Yorumlar (1)
Berna 5 yıl önce
Küfür için kimseyi vurmaya gerek yok. Hele hele boşandığım ya da ayrıldığım insan için elimi kana bulamam .
Geçtiğim z haftalarda bir çocuğu annesi götürüp bir sürü tacizde bulunmuştu. O da babaydı ve çocuğunun çektiği işkence tüyler ürpertici idi.. Vurmamış adam gibi adam davranışı sergilemiş çocuğuna sahip çıkmak için.. Sen bunu öv bunu emsal göster.
açık
banner202