Eski Sevgili Dehşet Saçtı

İZMİR'in Konak ilçesinde bir kişi, güzellik salonu işleten eski sevgilisi Birgül Bilal'i öldürüp, kardeşi Songül Bilal'i de yaraladıktan sonra yaşamına son verdi.

Eski Sevgili Dehşet Saçtı

İzmir’in Konak ilçesinde yaşanan olayda, İ.Ç. güzellik salonu işleten eski sevgilisi Birgül Bilal’i (32) pompalı tüfekle öldürüp, kardeşi Songül Bilal’i (29) de yaralamasının ardından yaşamına son verdi.

Olay sabah saatlerinde, Alsancak semti 1420 numaralı sokakta meydana Netspor geldi. İ.Ç. güzellik salonu işleten eski sevgilisi Birgül Bilal’in iş yerine gitti. Sevgilisinin dükkanı önünde bekleyen İ.Ç., Birgül Bilal geldiğinde onunla konuşmak istedi. Konuşma bir süre sonra tartışmaya döndü. Tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan İ.Ç. yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkarıp eski sevgilisi Birgül Bilal’i başından vurdu. Birgül Bilal’in olay yerinde bulunan kız kardeşi Songül Bilal de olaya müdahale etmek isteyince, İ.Ç. tarafından yaralandı. Dehşet saçan eski sevgili, en son da silahı kendi başına dayayıp tetiği çekti.

Çevrede yaşayan tanıkların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerinin yaptığı sağlık kontrolünde Birgül Bilal ve İ.Ç.’nin hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı. Songül Bilal ise ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Cenazeler savcının incelemelerinin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202