Eşinin öldürmesinden korktu! Üzerinden çıkanlar şoke etti!

Mersin'in Mut ilçesinde bir kadın kocasının kendisini öldürmesinden korkarak polis ihbarda bulundu. Ardından polis tarafından yapılan aramalarda kocasının üzerinden çıkanlar büyük şaşkınlığa neden oldu.

GÜNDEM 01.09.2019, 12:22
Eşinin öldürmesinden korktu! Üzerinden çıkanlar şoke etti!

Mersin'in Mut ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. bir kadın eşinin kendisini öldürmeye geldiğinden korkarak polise bir ihbarda bulundu. Bunun üzerine polis harekete geçti ve saldırgan kocayı Karaman'da bindiği bir otobüste yakaladı. Yakalanan adamın üzerinden çıkanlar vahşeti bir kez daha gözler önüne sererken polis ekiplerinin dahi duruma şaşırdıkları belirlendi.

Üzerinden cephanelik çıktı!

Bir süredir eşinden ayrı yaşayan kadın eşinin tehditleri üzerine kendisini öldürmeye geleceğinden korktu. Zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine polis harekete geçti. Karısının yanına gelen kocayı Karaman'da Betsmove bir otobüse binerken yakaladı. Yapılan ilk aramalarda kocanın üzerinden tabanca, bıçak, plastik kelepçe, ip ve koli bandı çıktı. 

Cinayet malzemelerinin ortaya çıkmasının ardından polis tarafından kıskıvrak gözaltına alındı. Emniyette sorgusunun hala devam ettiği öğrenildi. Sorgusunun bitmesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma hala devam ederken vahşetin son anda engellendiği belirlendi. İhbar edilmeseydi bir kadın cinayetinin daha korkunç boyutlarda meydana gelebileceği gözler önüne serildi. 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202