Emine Bulut’un Annesi: ‘’ Onun Asılmasını İstiyorum!’’

Eski eşi Fedai Varan tarafından Kırıkkale’de katledilen Emine Bulut’un kızı, hakime, ‘’ O kişi benim babam değil.'' derken annesi Fadime Bulut, ''Gerçekten asılmasını istiyorum.’’ şeklinde ifade verdi.

GÜNDEM 09.10.2019, 20:37
Emine Bulut’un Annesi: ‘’ Onun Asılmasını İstiyorum!’’

10 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürülen Emine Bulut’un katil zanlısı Fedai Varan’ın mahkemesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam ediyor. Sanık Fedai Bulut, Bolu F Tipi Cezaevinden alınarak Kırıkkale adliyesine getirildi. Duruşma salonunda bulunan Emine Bulut’un anne ve babası sanığı görünce fenalaştı. Emine Bulut’un kızı ise güvenlik sebebi ile duruşma salonuna getirilmedi VE duruşmaya adliyenin farklı bir odasından sesli ve görüntülü (SEBGİS) bağlandı.

Davada sanık Fedai Varan susma hakkını kullandı. Duruşmaya farklı bir odadan bağlanan Emine Bulut’un kızı, ‘’ Annem ile o gün çarşıya gittik. Biraz gezdikten sonra annem namaz kıldı. O kişi annem namaz kılarken oraya geldi. Annem bunu görünce gidelim, diyerek benimle birlikte gitmek istedi fakat o kişi annemin boğazını sıkıp beni yanına alarak oradan götürdü. Emniyete gittik, annem orada biriyle konuştu. Daha sonra beni başka bir odaya götürdüler. Çıkınca annem beni dolmuşa bindirdi. Varacağım yerden dedem karşılayacaktı beni. Dolmuş durağına vardığımızda yine o kişiyi gördük. Annemin kolunu sıktı ve bıçağı gösterdi. Kolaybet Annem hemen oradan gitmemi istedi fakat ben gitmek istemedim. Sonra dönerciye girdik. Ben kapıda beklerken onlar biraz uzağımdaydı. Birden annemin boğazını kesti. Elimde tablet ve poşet vardı. O kişiye fırlattım fakat engel olamadım. O kişi benim babam değil.’’ dedi.

Katilin asılmasını istediğini söyleyen Fadime Bulut ise ‘’ Hakim Bey, bu çocuk bizim yanımızda dünyaya geldi. Fedai, kızın oldu diye aradım, telefonu yüzüme kapadı. Sonraları bana telefon ediyordu fakat çocuk konuşmak istemiyordu. 9 yıl sonra baba olacağı tuttu. Nasıl kızım diyecek acaba, kızının annesini öldürdü. Biz hiç çocuğu görmesine engel olmadık ki. Asılmasını istiyorum, acımız dinsin istiyorum.’’ şeklinde konuştu.

 Emine Bulut’un babası ise ‘’ Kızım 2017 yılında ikinci kez evlendi ve onu da rahat bırakmadı. Çocuğunu hiç aramadı, sormadı, ilgilenmedi. Her şeyini biz karşıladık. Çocuğu biz büyüttük.’’ dedi.

Olay anı görüntüleri salonda izlettirildiği esnada Emine Bulut’un kardeşleri Fedai Varan’a saldırınca salondan çıkarıldı. Dava ertelendi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202