Emine Bulut'un katilini tebrik etti!

Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen yaptığı açıklamalarda Emine Bulut cinayetinin zanlısı Fedai Baran'ı tebrik ederken kahraman ilan etti!

GÜNDEM 23.08.2019, 19:00
Emine Bulut'un katilini tebrik etti!

Tüm Türkiyeyi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetinin ardından yapılan bazı talihsiz açıklamalar acıyı ikiye katlamaya devam ediyor. Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarla adeta kan dondurdu. Korkunç cinayeti işleyen Fedai Baran'ı kahraman olarak ilan etti.

Sosyal medyada caniyi tebrik etti!

Sosyal medya hesabı üzerinden cinayet hakkında kan donduran paylaşımlarda bulunan Özen açıklamalarıyla tepkilere neden oldu. Paylaşımında 'Aslan parçası karıyı meydanda boğazlamış. Biz bu kadar cesur davranamadık. Kahraman olamadık. Benim yetişkin kızım anasının sevgilisinin yanında olacak buna hangi baba sabredebilir.' ifadelerini kullandı.

İfadelerinde Kingbetting katil diye nitelendirdiği Ömer Uğur Gençcan'ın kim olduğu merak konusu olmuştu. Bunun ardından gerçek ortaya çıktı. Boşanma davaları ile ilgilenen Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı olduğu tespit edildi. Daha önce de bir yerel gazetede vermiş olduğu röportajlarda ise 'Karılarını öldüren erkekleri tebrik ediyorum ve alınlarından öpüyorum' demişti. Ardından bu açıklamalarından dolayı kişileri tahrik etme ve suçu övme nedeniyle 10 yıla kadar hapis cezasıyla çarptırılmıştı. Bunun üzerine yeniden hakkında pek çok kişinin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 

Yorumlar (2)
Gamze demir 5 yıl önce
Senin Allah belanı versin hayvan
Fatoş yıldız 5 yıl önce
Senin bacını ananida bıçaklarlar bir gün inşAllah kızını boğazlarını keserler ki desteklediğin pezevenklere o zamanda aynı konuşacakmışım pislik lağım faresi.
14°
parçalı bulutlu
banner202