Emine Bulut'un katili 'hayvan kestim' dedi!

Emine Bulut'u vahşi bir şekilde katleden eski koca Fedai Baran üzerindeki kan lekelerini gören kişilere 'hayvan kestim' diyerek olayı kapatmaya çalıştı.

GÜNDEM 23.08.2019, 19:10
Emine Bulut'un katili 'hayvan kestim' dedi!

Kırıkkale'de korkunç bir cinayet yaşandı. 10 yaşındaki kızının gözleri önünde anne Emine Bulut eski kocası tarafından boğazından bıçaklanarak feci şekilde öldürülmüştü. Olay yerinden kaçan Fedai Baran sonrasında sakin bir şekilde hayatına devam etmiş. Verdiği ifadeler ise adeta kan dondurdu. 

'Hayvan kestim' demiş

Sosyal medya üzerinden talihsiz kadının son görüntüleri tepkilere neden olmuştu. Kanlar içerisinde ölmemek için yalvaran kadın kaldırıldığı hastanede daha fazla dayanamayarak can verdi. 10 Klasbahis yaşındaki kızının çığlıkları ise pek çok kişiyi derinden etkiledi. Cani eski koca ise yakalandıktan sonra verdiği ifadesinde 'Bana küfür etti zoruma gittiği için sinirlendim ve yanımda taşıdığım bıçakla vurmaya başladım' ifadelerini kullandı. 

Gelen son bilgilere göre sakin bir şekilde olay yerinden ayrıldıktan sonra etrafta 'Bu k.hpeyi ben öldürdüm'' dediği öğrenildi. Ardından taksiye binen adam taksicinin kan lekelerini sorması üzerine son derece sakin bir şekilde 'Hayvan kestim' dediği öğrenildi. Yaptıklarından pişman olmayan adam için en ağır cezaların verilmesi için iddianamenin hazırlandığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202