Emekli Emniyet Müdürü Dinçal’dan kitap imza günü!

-Şevki Dinçal ‘’Tut Kalbimin Elinden’’ ve ‘’Aşkın Alevi’’ adlı kitaplarının gelirini Sokak Çocuklarını Koruma Çocuklar Geleceğimizdir Derneği’ne bağışladı

GÜNDEM 17.02.2020, 09:53 17.02.2020, 14:31
Emekli Emniyet Müdürü Dinçal’dan kitap imza günü!

Şair- Yazar, Emekli Emniyet Müdürü Şevki Dinçal’ın ‘’Tut Kalbimin Elinden’’ ve ‘’Aşkın Alevi’’ adlı romanlarına imza günü düzenlendi.

Şevki Dinçal, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği (TEMÜDDER) İzmir Şubesi’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yayımlanmış 21 şiir, 3 roman ve hikaye olmak üzere 25 esere bugüne kadar imza attığını belirterek, geçen hafta Gece Kitaplığı yayınevinden çıkan  ‘’Tut Kalbimin Elinden’’ ve ‘’Aşkın Alevi’’ adlı romanlarının gelirinin tamamını Sokak Çocuklarını Koruma Çocuklar Geleceğimizdir Derneği’ne bağışladığını açıkladı.

TEMÜDDER İzmir Şubesi Başkanı Erdinç Sadıç da, Türkiye’nin çeşitli illerinden görev yapan Emekli Emniyet Müdürü Şevki Dinçal’ın her türlü övgüye layık iki yeni eseri için imza günü düzenlediklerini ifade ederek, ‘’Katkıda bulunanlara ve bütün katılımcılara teşekkür ederiz. Kitapların gelirini de ulvi bir amaçla kullanılmak üzere bağışlamasından dolayı kendisini kutluyoruz’’dedi.

 İzmir Şair ve Bestekarlar Derneği Başkanı Halim Akın, emekli emniyet müdürleri ile şair ve sanat severlerin katıldığı imza gününde, kitap satışlarından elde edilen 2 bin 500 TL, bağış makbuzu karşılığında Sokak Çocuklarını Koruma Geleceğimiz Derneği’ne sunuldu.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202