EGİAD Üyeleri BTM’ye Hayran Kaldı

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) üyelerince Türkiye’nin ileri gelen yalıtım şirketi olan Bitümlü Tecrit Maddelerinin (BTM) İzmir fabrikası ziyaret edildi.

GÜNDEM 28.11.2019, 09:24
EGİAD Üyeleri BTM’ye Hayran Kaldı

Dünya üzerinde değişmekte olan pazar ve rekabet şartlarını göz önüne alıp, kendi teknolojisi ve ürünlerini geliştirmekte olan; bu alanlarda mühendislik gücü, laboratuvar alt yapısı olan ve bunlarla yatırım yapan, yurtiçinde ve yurtdışında araştırma kurumlarıyla ve üniversiteler ile ortak projeler sürdüren BTM’ye yapılmış olan ziyarete, BTM Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez’in ev sahipliği yaptığı ifade edildi. Canlı sohbet hatlarında keyifle deneyimini en içten zevk dolu yaşayın.

BTM Seminer Salonu’nda yapılan tanıtımdan sonra Ürkmez, Levent İzolasyon’la başlayan BTM’nin kuruluşu ve yönetim tecrübelerini katılımcılara anlattı. EGİAD üyeleri, sanayi üretiminde lider şirketler arasında olan BTM’nin nesilden nesile ilklerle dolu, kuvvetli, sürdürülebilir başarı hikayesini ve hedeflerini dinleme fırsatını buldular. Soru ve cevap kısmında yalıtımın önemden bahsedildi ve yalıtım hakkında merak edilen durumlar anlatıldı.

Üretim tesislerinde yapılan bilgilendirme gezisinden sonra ikramdan önce EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aslan, BTM Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez’e plaket ile teşekkürlerini sundu. Etkinlik katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202