Ege Üniversitesi’nden Bilinçlendirme Atağı

Ege Üniversitesi sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın liderliğinde kurulmuş olan Ege Üniversitesi Orman Okulu etkinliklerini artırıyor.

GÜNDEM 11.10.2019, 14:01 11.10.2019, 14:35
Ege Üniversitesi’nden Bilinçlendirme Atağı

İzmir iline bağlı Karabağlar ilçesinden başlayarak Seferihisar’la Menderes’e kadar uzanmış olan ve yüzlerce hektarlık alanı kül eden orman yangınından sonra Budak’ın liderliğinde kurulmuş olan Ege Üniversitesi Orman Okulu etkinliklerine yenilerini ekliyor.

Ege Üniversitesi Orman Okulunun İzmir ve civardaki şehirlerde bulunan ormanlık alanlarının korunması ve toplumda orman sevgisini meydana getirmek için bu konu ile alakalı bireysel seviyede farkındalık meydana getirilmesi Pasgol İçin sürdürülen faaliyetler ile alakalı bilgilendirmede bulunan Doç. Dr. Ayşen Temel Eğinli, yapılacak olan çalışmalar ile bilginin kalıcılığının hedeflendiğini ifade etti.

Ege Üniversitesi Orman Okulu’nun etkinliklerini de anlatan Eğinli Seferihisar’dan başlamış olan yangından sonra Ege Üniversitesi olarak neler yapılabileceğinin konuşulduğunu, toplantı bitiminde projelerin hazırlanıp, Rektöre sunulduğunu, bu projelerden bir tanesinin de “Ege Üniversitesi Orman Okulu Projesi’” olduğunu, bu kapsamda yangın bölgesine ziyaret edilip gerekli analizlerin yapıldığını ve hedeflerinin bu eğitimlerin ardından 1500 kişiye ulaşmak olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202