Ege Üniversitesi Orman Okulu’ndan Yeni Sergi

Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (EFOT) yepyeni bir sergiye daha imzasını attı.

GÜNDEM 17.10.2019, 15:14
Ege Üniversitesi Orman Okulu’ndan Yeni Sergi

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinde orman yangıları farkındalığı için kurulmuş olan “Ege Üniversitesi Orman Okulu” etkinlikleri çerçevesin de yapılan “Teneffüs” isimli fotoğraf sergisi fotoğraf severler ile bir araya geldi.

Sergide açılış konuşmasını yapmış olan  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, Orman yangınlarının yüreğimizi yaktığını, bu yangınlara üniversite olarak çok üzüldüklerini, toplumda farkındalık yaratmanın kendilerinin görevi olduğunu, bundan ötürü bu serginin kendileri için çok öneli olduğunu ifade etti.

Takımcı, üniversitenin orman okulunu kurduğunu, Şimdiye kadar hazırlıklarının yapıldığını, matadorbet giriş evvela hocaları ardından öğrencileri eğiteceklerini, kendi öğrencilerinin de milli eğitimde bulunan öğrencileri eğiteceğini, üniversitenin bu konu ile alakalı kamu spotlarını hazırladığını, bu serginin, orman okulunun mühim bir parçası olduğunu, öğrencilerin bu konuya hassasiyet göstermelerini umduğunu ve ormanın esasında hayat demek olduğunu ve yeşilin hayat olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202