Doktoru Yaralayan Hasta Sabıkalı Çıktı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli asistan doktoru jiletle boğazından yaralayan zanlının saldırıdan önce uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı.

Doktoru Yaralayan Hasta Sabıkalı Çıktı

Dün, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli asistan doktoru istediği ilacı yazmadığı gerekçesiyle jiletle boğazından yaralayan hastanın, saldırıdan önce uyuşturucu kullandığı tespit edildi. kralbet Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktoru yaralayan zanlı, olay sonrası adliyeye sevk edildi.

Elde edilen bilgilere göre, kendisini muayene eden asistan Doktor Kadir Songür’ü odasında jiletle boğazından yaralayan B.K.’nın emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı. Saldırının ardından Karşıyaka ilçesinde bir kadının çantasını gasp etmeye çalışarak sürüklediği ve bu sırada yakalandığı öğrenilen B.K., emniyette verdiği ifadede, doktoru istediği ilacı yazmadığı için yaraladığını söyledi.

Doktoru yaralayan şüpheli B.K., ifadesinde, "Olay günü hastanede ilaç yazmadılar ve bana sürekli gülüyorlardı. Bu durum sinirimi bozdu ve kayıt yaptırmadan doktorun odasına girdim. Esrar kullandığım için orada ne olduğunu tam hatırlamıyorum. Doktora kilitlendiğim için ona saldırmışım. Uyuşturucu kullandığım için şuurumu kaybetmişim. Bu olaydan dolayı pişmanım” açıklamalarında bulundu. B.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202