Doktora Şiddet Bitmiyor

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniği’nde görevli Dr. Mehmet Yunus Yalçın, sıra numarası alması gerektiğini söylediği için hasta tarafından darp edildi.

Doktora Şiddet Bitmiyor

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniği'nde görev yapan Dr. Mehmet Yunus Yalçın, hastaya sıra numarası alması gerektiğini söylediği gerekçesiyle darp edildi.

İddialara göre, gece yarısı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne gelen Sedat E., orada çalışan güvenlik görevlisi ile tartıştı. “Sizi tokat manyağı yaparım” dediği iddia edilen Sedat E., tartışma sonrası hastaneyi terk etti. Ertesi sabah saat 10.00 sıralarında hasta, bu sefer Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniği’ne geldi. Ortopedi Polikliniği’nde tedavi olmak isteyen Sedat E., Dr. Mehmet Yunus Yal.ın’ın odasına girince, Doktor Sedat E.’ye sıra numarası alması için uyarıda bulundu. Bunun üzerine Sedat E. ve doktor arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın sertleşip kavgaya dönmesi ile birlikte, Sedat E., Dr. Mehmet Yunus Yalçın’ı darp etti. Güvenlik personelinin olaya müdahale etmesiyle Yalçın kurtarıldı. Yapılan ihbar sonucu hastaneye gelen polis, Sedat E.’yi gözaltına aldı. Doktor Yalçın ise karakola giderek Sedat E.’den şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202