Depremzedeler için sahaya çıktılar

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde sezona verilen arada depremzedeler için özel turnuva düzenleyen Aliağa Petkimspor, ikinci maçta Merkezefendi Belediyesi ile 78-78 berabere kaldı.Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen.

GÜNDEM 25.02.2023, 16:42
Depremzedeler için sahaya çıktılar

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde sezona verilen arada depremzedeler için özel turnuva düzenleyen Aliağa Petkimspor, ikinci maçta Merkezefendi Belediyesi ile 78-78 berabere kaldı.


Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden sonra spor camiasından depremzedelere destek kampanyalarına bir yenisi de Aliağa'dan eklendi. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, bilet gelirleri depremzedelere ulaştırmak amacıyla yardım kampanyası çerçevesinde iki hazırlık maçı organize etti. Hazırlık maçlarının bilet gelirlerini depremzede vatandaşlara bağışlayacağını duyuran Aliağa Petkimspor, destek kampanyasının ilk maçında TBL 1. Lig ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor ‘a 84-85'lik skorla mağlup olmuştu.


“Acımız Bir, Kalplerimiz Bir” mottosuyla duyurulan hazırlık karşılaşmasın ikinci maçı Aliağa Belediyesi Spor Salonu'nda oynandı. Karşılaşma öncesi depremde yaşamını yitirenler anısına saygı duruşunda bulunuldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da deprem bölgesine destek amacıyla düzenlenen karşılaşma için hazır bulundu. İki takımın kıyasıya mücadele ettiği müsabakada Merkezefendi Belediyesi Basket, Aliağa Petkimspor 78-78 berabere kaldı.



Salon: Aliağa Belediyesi


Hakemler: Önder Yılmaz, Dorukhan Kalyoncu, Selena Gamze Öget Çerci


Aliağa Petkimspor: Dorukhan Engindeniz 13, Prewitt 10, Simmons 4, Ege Arar 6, Nusret Yıldırım 7, Ömercan Engin 21, Gökay Hacıoğlu, Aldridge 11


Başantrenör: Burak Gören


Merkezefendi Belediyesi Basket: Arca Tülüoğlu 2, Harrison 19, Altan Erol 3, Ayberk Olmaz 9, Hamilton 12, Rathan 10, Gielo 12, Gökhan Aydın 2, Doğan Şenli 9


Başantrenör: Zafer Aktaş


1. periyot: 21-16 (Aliağa Petkimspor lehine)


Devre: 43-38 (Aliağa Petkimspor lehine)


3. periyot: 61-60 ( Merkezefendi Belediyesi Basket lehine)

Yorumlar (0)
10°
açık
banner202