Denizli’de korkunç cinayet! 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Denizli'de 29 yaşındaki genç silahla vurulmuş halde bulundu. Alınan bilgiye göre, kaldırımda yürürken aniden yere yığılan kişiyi görenler durumu ekiplere bildirdi.

GÜNDEM 11.03.2020, 12:44
Denizli’de korkunç cinayet! 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Denizli’de 29 yaşındaki genç silahla 2 kurşunla göğsünden vurulmuş halde bulundu. Yolda yürürken aniden yere yığılan kişiyi görenler durumu ekipler bildirdi. Olay yerine gelen ekipler 29 yaşındaki gencin öldüğünü belirledi.

Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesi 449 Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, kaldırımda yürüyen bir çift tanımadıkları bir şahsın bir anda yere yığılarak hareketsiz kaldığını görünce polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise yaptıkları incelemede şahsı kanlar içinde buldu. Ardından bölgeye sağlık ekibi istendi. Olay yerine gelen ekipler şahsın öldüğünü tespit etti. Sonrasında bölgeye gelen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri şahsın göğsünden silahla 2 kurşunla vurulduğunu ve yere düştüğü esnada da kafasını yere çarptığını belirledi.

Şahsın kimlik tespit çalışmasını da yapan ekipler kısa bir incelemenin ardından hayatını kaybeden kişinin 29 yaşındaki Ö.K., olduğunu belirledi.

OLAYLA İLGİLİ DETAYLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri cinayeti aydınlatmak için detaylı bir çalışma başlatırken, Ö.K., nasıl ve kim tarafından vurulduğunun tespit edilmesi için bölgede olay yeri inceleme ekipleri ile detaylı bir çalışma yapıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, Ö.K.’nin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202