Cumhuriyeti Kıyafetleriyle Yansıttılar

Türkiye Cumhuriyetinin 96. Yaşının kutlamaların Liyakat Derneği, Cumhuriyet dönemini kıyafetleri ile katılıp İzmirlilere Cumhuriyet coşkusunu yaşattılar.

GÜNDEM 31.10.2019, 09:10
Cumhuriyeti Kıyafetleriyle Yansıttılar

Cumhuriyetin 96. yaşı kutlamaları, her sene olduğu gibi bu sene de İzmir'de büyük bir coşku ile kutlandı. Bağımsızlığın en mühim adımlarının atılmış olduğu İzmir'de, Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde yapılan korteje vatandaşlar ve İzmir’in ileri gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Girişimcileri destekleyen Liyakat Derneği de bu sene değişik bir organizasyona imza atıp korteje katılanlara Cumhuriyet coşkusunu yaşattılar. Korteje Cumhuriyet dönemi kıyafetleri ile katılıp organizasyona renk katan Liyakat Derneği üyeleri, kortejde ilgi odağı oldular.

Her sene yapıla Cumhuriyet kutlamalarında bu sene değişik ve dikkat çekici bir mesaj vermek istediklerini ifade eden Liyakat Derneği Başkanı Berkay Eskinazi, kendilerinin  çağdaş Türkiye'nin girişimci iş insanları olarak Cumhuriyeti temsil eden değerlerin vurgulanması gerektiğini düşündüklerini, bu seneki kutlamalarda Cumhuriyetin temel değerlerini anlatan dönem giysilerini giyip bu değerlere sahip çıktıklarını göstermek istediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202