CHP Yenişakran’dan Çarşaf Liste Israrı

CHP Yenişakran Mahallesi’nin üyeleri, gerçekleştirilecek delege seçimlerinde mahallelerinde başkan adaylarının liste çıkarmamaları  için çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 24.11.2019, 12:00
CHP Yenişakran’dan Çarşaf Liste Israrı

22 Kasım Cuma günü yapılacak toplantıda bu kararlılıklarını tekrar ifade eden üyeler, 1 hafta evvel açıklamış oldukları deklarasyona imza attılar.

İçlerinde bir heyet kurup toplanmış olan imzalar ile beraber dilekçelerini Aliağa İlçe Başkanlığı’na verecek olan Yenişakran CHP üyeleri, gelecek Çarşamba günü de başkan adaylığını açıklayanlardan randevu alıp mahallelerinde blok liste hazırlığı yapmamaları isteğini sunacaklar.

Adaylardan herhangi bir tanesinin blok listede ısrarcı olması halinde kendi hazırlayacak oldukları çarşaf listeyle seçime girme kararı alan Yenişakran Mahallesi’nin CHP üyeleri, hazırlamış oldukları deklarasyona imza atan herhangi bir isim blok listelerde olursa bu kişilerin itiraz edip listeden isminin sildireceği de adaylara bildirilecek.

Çarşaf liste isteğinin başkan adaylarınca kabul görmemesi durumunda, Perşembe akşamı gerçekleştirilecek son toplantıda Yenişakran mahalle üyelerince hazırlanacak çarşaf liste son şeklini alacak.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202