CHP İzmir'de bayramlaşma töreni

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, CHP Çeşme İlçe Örgütü’nde ve ardından da Çeşme Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

GÜNDEM 12.08.2019, 16:19
CHP İzmir'de bayramlaşma töreni

CHP’nin Çeşme’deki bayramlaşma törenine parti içinden önemli isimler katıldı.CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları’nın ev sahipliğinde, ilçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi Bülent Tezcan, CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Oğuz ve çok sayıda Betist partili katıldı.

ÖZTRAK: ESNAF BAŞKANDAN MEMNUN
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak konuşmasının başında Çeşme’de yerel seçimlerde elde edilen başarı için ilçe örgütüne teşekkür etti. Öztrak, “ Çeşme’de başarılı olduk. Seçimlerden sonra ilçeye geldiğimde sokaklarda dolaştım. Esnafla sohbet ettim. Esnaf başkandan memnun. İnşallah böyle devam eder” dedi

ORAN: CHP’NİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜN AYAK SESLERİ
Partinin önemli isimlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Oran, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Yerel seçimlerde elde edilen sonuçlar CHP’nin genel seçimlerde elde edeceği zaferin, CHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleri. Biz bunu hep beraber başaracağız. Her şey çok güzel oldu. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202