Çeşme Atina Seferi İçin Açıklama Geldi

Çeşme ile Atina arasında yapılacak olan vapur seferleri iptal edildi ve bilet alan vatandaşlara mesaj gönderildi.

GÜNDEM 07.08.2019, 12:56 07.08.2019, 20:28
Çeşme Atina Seferi İçin Açıklama Geldi

Ertelenen Çeşme ile Atina arasındaki araba vapuru seferleri için yeni bir ilerleme yaşandı. Turizmin gelişmesine katkı sağlayacağı, dışalım yönünden devasa ehemmiyet taşıdığı, seyahat nakliyeciliğinin yanında yaş sebze ve meyve, balık gibi ürünlerin Avrupa'ya ulaşmasını kolaylaştıracağı ve Çeşme Limanı'ndan ayrıldıktan 7 saat ardından Atina Lavrion Limanı'nda olacağı vurgulanarak 30 Haziran tarihinde başlayan seferler kaldırıldı.

Çeşme Ulusoy Limanı'ndan mehter takımlı tek merasim yapılmasının sonrasında başlayan seferler için firma, seferlerin evvel 30 Temmuz tarihine, ardından da 7 Ağustos tarihine kadar durdurulduğu izah etmişti.Son Betist ilerlemeler dahilinde 'teknik nedenlerle' durdurulduğu belirti edilen seferlerin sonlandırıldığı ve şirketin tasfiye sürecine girdiği, araba vapuru bileti alan vatandaşlara ileti gönderilerek açıklandı.

Bilet Alanlara Mesaj Gönderildi

Ege Deniz Yolları Gemi İşletmeciliği (Aegean Sea Ways) isimli firmanın web sayfasında ise tasfiye süreci konusunda herhangi bir ileti yayınlanmadı. Feribot bileti alan vatandaşlara Türkçe ve İngilizce olarak gönderilen mesajda şu şekilde denildi:"30 Haziran 2019 tarihi bakımından başlattığımız Lavrion-Çeşme araba vapuru hattımızda, kapasite yetersizliği hasebiyle meydana gelen zarar karşılanamaz boyutlara geldiğinden, seferler son verilmiş ve şirket tasfiye sürecine girmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202