Çanakkaleliler 10. Yıllarını Kutladılar

Çanakkale ve İlçelerinden İzmir iline yerleşmiş olan Boşnakların İzmir ilinde kurmuş olduğu 18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 10. Senesini Kuşadası Sealight Otelde yaptıkları müthiş gece ile kutladılar.

GÜNDEM 26.11.2019, 10:30
Çanakkaleliler 10. Yıllarını Kutladılar

Gecede pek çok milletvekili ve 500 kişi hazır bulundu. İşleri yoğun olduğundan dayanışma gecesinde bulunamayan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kutlama mesajı yolladı.

Derneğin 10. Onuncu senesi onuruna yaptığı gala gecesi, gündüz saat 15.00'te Balkan ezgileri ile başladı. Konuklar burada keyiflerince eğlendiler. Gecede sahneye çıkan Balkan müziğinin İzmir ilinde aranan sesleri Gamze Matracı ve Kardeşi Murat Matracı, geceye katılanlara Balkan ezgileri ve Türk müziği ile çok güzel anlar yaşattılar. Ayrıca gecede sahne almış olan Gamze Matracı'ya sürpriz yapılarak yaş günü için pasta kesildi.

Gecede konuşma yapan 18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Orhan Arslan, Derneğin düzenlemiş olduğu 10. yıl gala yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202