Bucalı Gençler Atatürk'ü görkemli bir şekilde anacak!

Dünyanın onuncu, Türkiye’nin ise en büyük rölyefi olan Atatürk Maskı’na yürüyüş yapacak Bucalı gençler, burada hep bir ağızdan marşlar söyleyerek günün anlam ve önemine vurgu yapacak.

Bucalı Gençler Atatürk'ü görkemli bir şekilde anacak!

Bucalı gençler, Büyük Taarruz’un 98. yılında, bu topraklar için canlarını ortaya koyarak Kurtuluş Destanı yazan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anlamlı bir etkinlikle anacak.

Kalpleri bağımsızlık ve cumhuriyet için çarpan gençler, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle bir araya gelecek.  Dünyanın onuncu, Türkiye’nin ise en büyük rölyefi olan Atatürk Maskı’na yürüyüş yapacak Bucalı gençler, burada hep bir ağızdan marşlar söyleyerek günün anlam ve önemine vurgu yapacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ise Belediye önünden Kasaplar Meydanı’na yine meşalelerle yürüyüş yapılacak. Sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından meydanda toplanan Bucalılar, Buca Belediyesi Halk Müziği korosunun Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendireceği muhteşem bir konseri izleme fırsatı bulacak.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202