Buca'nın ağaçlarına kışlık önlem

Öncelikli olarak risk oluşturabilecek noktalarda yürütülen budama çalışmaları, kış mevsiminin son bulacağı mart ayına kadar programlı bir şekilde devam edecek.Daha güzel ve daha temiz bir kent için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte sok.

GÜNDEM 30.12.2020, 08:07
Buca'nın ağaçlarına kışlık önlem

Öncelikli olarak risk oluşturabilecek noktalarda yürütülen budama çalışmaları, kış mevsiminin son bulacağı mart ayına kadar programlı bir şekilde devam edecek.


Daha güzel ve daha temiz bir kent için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte sokaklarda budama çalışmalarına hız verdi. Buca'nın 47 mahallesinde bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, konutlara yakın olan bölümlerde elektrik tellerine kadar ulaşan ve risk oluşturan ağaçlar için TEDAŞ ekipleriyle koordineli olarak budama işlemini gerçekleştirdi. Ekipler, kentteki park ve bahçeler başta olmak üzere vinçler eşliğinde ağaçların dallarını budarken bir yandan da çim biçme gibi mevsimlik çalışmaları gerçekleştirdi. Buca genelinde ihtiyaç duyulan muhtelif noktalarda budama çalışmaları, kışın sona ereceği mart ayına kadar programlı bir şekilde devam edecek.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202