Bir vahşet daha! Genç kız ölmemek için yalvardı

Adana'da ayrılmak istediği erkek arkadaşının kendisini pompalı tüfekle vurmasının ardından hayatını kaybeden Merve Kotan son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 27.08.2019, 10:13
Bir vahşet daha! Genç kız ölmemek için yalvardı

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Son zamanlarda gündem kadın cinayetleri ile meşgulken bu süreç içerisinde 19 yaşındaki Merve Kotan isimli bir genç kızın daha erkek vahşetine kurban gittiği öğrenildi. Aydın'da erkek arkadaşından ayrılmak isteyen genç kız karşısındaki erkeğin kendisini pompalı tüfekle vurmasının ardından korkunç bir şekilde can verdi. 

'Yapma lütfen' diye yalvarmış

Aydın'da bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından ayrılmak isteyen henüz 19 yaşında olan İmajbet Merve Kotan 27 yaşındaki katil Muhammet Gürsoy tarafından pompalı tüfekle feci şekilde öldürüldü. Ablası ise kardeşinin son sözlerinin 'Lütfen yapma' olduğunu söyledi. Vahşi katil ise tutuklanarak ceza evine gönderildi. Acılı aile ise kamuoyunun desteğini almak ve katilin en ağır şekilde cezalandırılması için medyanın desteğini istiyor. 

Ancak haber siteleri tarafından yazılan  'çılgın aşık aşığını öldürdü' haberlerine karşı tepki gösterdiklerini dile getirdi. bir namus cinayeti olmadığını ve kamuoyunda durumun bu şekilde yansıtıldığını dile getiren acılı abla bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet etti. 
 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202