Bilim Kurulu Üyesi Profesör:Evde oturup TV izlemek, yoğun bakımda tavanı izlemekten daha iyidir

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sosyal medya hesabı twitter'dan yaptığı paylaşım evde kal çağrısını farklı bir yaklaşımla dile getirdi.

Bilim Kurulu Üyesi Profesör:Evde oturup TV izlemek, yoğun bakımda tavanı izlemekten daha iyidir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum." dedi.

BİLİM KURULU ÜYESİNDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sosyal medya hesabı twitter'dan yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Özlü vaka sayısını hashtag belirterek yaptığı paylaşımda "Bir bilim kurulu üyesi olarak, işin ciddiyetini anlamayıp hala sokağa çıkanlara bir önerim var;Evde oturup TV izlemek, yoğun bakımda tavanı izlemekten daha iyidir." ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar (3)
Faik Zeki Kocatürk 4 yıl önce
Kira mı faturalarımı 3 tane tüketici kredimi iki tane bebeğimizin mama bez paralarını karı koca zor yetiştiriyoruz Biz ölmek yada birinin ölmesine vesile olmak istiyor muyuz sanıyorsunuz Biz duralım borçlar ödemeler durmuyor Ne yapalım siz söyleyin Çalıştığımız firmalar yani bize maaş ödeyen insanlar ödedikleri maaş karşılığın da üretim bekliyor Devlet sokağa çıkma yasağı getirmiyor Ne yapalım siz söyleyin Sizde sosyal medya da ki şımarık zengin kızı gibi fakirler ölsün mü diyorsunuz
Nurcan şeker 4 yıl önce
Sokaga cikma yasagi gelmeli devlet herseyin farkinda
Serpil 4 yıl önce
Bunlari halkimiz yeterince üretiyor. Siz bize bilimsel seylerden bahsedin.
26°
parçalı bulutlu
banner202