Bergama Ticaret Odası Kadın Girişimcileri Ağırladı

25 Eylül Salı günü Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, TOBB İzmir Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel ve kurul üyelerini konuk etti. Koordinatörlüğünü İzmir Ticaret Borsası’nın yaptığı görüşmenin detayları ise şöyle:

GÜNDEM 27.09.2019, 14:22 27.09.2019, 14:24
Bergama Ticaret Odası Kadın Girişimcileri Ağırladı

BTO Başkanı Fikret Ürper KGK İcra Kurulu üyeleri için gerçekleştirdiği konuşmada BTO’nun tarihi ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarırken bölgede yapılan ve yapılması için çalışmaları olan yatırım projelerini dile getirdi. Ardından Öztezel söz alarak önemli konulara değinen bir konuşma yaptı. ‘’Kadınların girişimcilik çalışmalarının daha üst seviyeye ulaşması ve kurul çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler veren Öztezel, ‘’Kadınları ön plana çıkarmak ve iş hayatında görünür kılmak için her Padişahbet türlü iş birliğini yapmaya hazırız. ‘’ dedi.

Görüşmenin ardından ‘’Kurumsallaşmada İletişimin Gücü’’ konulu semineri gerçekleştiren TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, eğitimci ve yönetim danışmanı Dilek Selçuk, iş hayatında iletişimi doğru kanalize etmek ve iletişim becerilerini kazanmanın başarıyı artırması konusunda bilgiler verdi.

Seminer sonrasında TOBB – İKG İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel BTO Başkanı Fikret Ürper’e hatıra hediyesi verdi ve ardından toplu anı fotoğrafı çekildi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202