Belarus'lu diplomat yoğun bakımdan çıktı

Komşusu tarafından vurularak ağır yaralanan Belarus Büyükelçilik İdari İşler Müsteşarı Alexander Poganshev'in yoğun bakımdan çıktığı duyuruldu. Belarus’un Ankara Büyükelçisi Andrey Savinıh, diplomatın hastanede ne kadar kalabileceğine dair bir tahminde de bulunmayıp bunun doktorlara sorulmasını istedi.

GÜNDEM 29.07.2019, 16:28
Belarus'lu diplomat yoğun bakımdan çıktı

Sputnik'e konuşan, Belarus’un Ankara Büyükelçisi Andrey Savinıh, Poganshev’le ilgili "Sağlık durumu artık endişe uyandırmıyor, iyileşiyor. Artık geriye sadece beklemek kaldı. Yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alındı" açıklamasını yaptı.

Poganshev’i hastanede ziyaret etmeyi planladığını belirten Savinıh "Bugünden itibaren ziyaret imkânı daha da Anadolucasino arttı, daha önce sadece eşi ziyaret edebiliyordu. Onu kesinlikle ziyaret edecek ve neler olduğunu öğrenecek, konuları netleştireceğim" dedi.

Savinıh, diplomatın hastanede ne kadar kalabileceğine dair bir tahminde de bulunmayıp bunun doktorlara sorulmasını istedi.

NE OLMUŞTU?

Büyükelçilik İdari İşler Müsteşarı Alexander Poganshev, tartıştığı komşusu tarafından silahlı saldırıya bonus veren siteler uğramış, emekli albay olduğu belirlenen saldırgan daha sonra intihar etmişti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202