Başkan İduğ: Sporcu sağlığı her şeyden önce gelir

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Özçamdibispor ile Halilbeylispor arasında oynanan İzmir Süper Amatör Lig Güney Grubu 13. hafta karşılaşmasında kaza geçiren Özçamdibispor Takım Kaptanı Yasir Vardar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 03.02.2020, 13:48 04.02.2020, 15:44
Başkan İduğ: Sporcu sağlığı her şeyden önce gelir

Genç futbolcunun Yusuf  Tırpancı Sahası’ndaki maçın 35. dakikasında  kale arkasındaki direklere çarparak yaralandığı olaya, karşılamayı izlediği tribünlerden şahit olan Başkan İduğ, “Yaşanan kaza beni gerçekten çok üzdü. Hiç bir sporcumuzun böyle bir talihsizlik yaşanmamasını, senin de en kısa sürede iyileşerek tekrar yeşil sahalara dönmeni diliyorum” dedi. 

Sporcu sağlığının skordan çok daha önemli olduğunu vurgulayan Başkan İduğ, özellikle çocuklar ve gençlerin daha iyi koşullarda spor yapmasını hedeflediklerini belirterek, “Spora, geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler  olarak yetişmesi ve kötü alışkanlıkdan uzak durması için büyük önem veriyoruz. Bu bilinçle tüm tesislerimizi yeniliyor, daha fazla vatandaşımızın spor yapabilmesi için yeni tesisler planlıyoruz. Yusuf Tırpancı Sahası’na da bir futbol sahası daha ekleyerek tam anlamıyla bir spor kompleksine dönüştüreceğiz. Basketboldan masa tenisine, parklarda ve sokak aralarında spor yapabilecek alanlar oluşturucağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202