Başkan Batur Onur Üyesi Oldu

İzmir Serbest Mimarlar Derneği tarafından gelenekselleştirilen, “İzmir SMD Mimarlar Kokteyli” Miele’nin ev sahipliğinde yapıldı.

GÜNDEM 03.11.2019, 16:45
Başkan Batur Onur Üyesi Oldu

İzmir Serbest Mimarlar Derneği’nin gelenekselleştirdiği kokteylini İzmir Kültürpark Tenis Kulübü’nde Miele’nin desteği ile yaptı. İzmir’de bulunan mimarların sosyalleşmesi ve birlik olmasını hedefleyen kokteylde Konak Belediye Başkanı Abdul Batur’a ‘Onursal Üye’ yeni üyelere de hoş geldin plaketi sunuldu.

Konak Belediye Başkanı Abdul Batur mimarlık alanında yaptığı çalışmaları sebebi ile onur üyesi oldu.

İzmirSMD Başkanı Hüseyin Egeli, daha güzelliklerle dolu günler için çalışmalarını sürdüreceklerini, her sene  değişik dönemlerde çok fazla olmamakla beraber yeni üyeler aldıklarını, son senelerde çok daha fazla birlikte olma gayreti içinde olduklarını, bunların mimarlık adına iyi bir gelişme olduğunu umut ettiğini ve bilhassa diğer şehirlerden daha efektif, daha yapıcı bir ilişki kurduklarını düşündüğünü dile getirdi.

Başkan Abdul Batur ise, her zaman kentlerin mimarlar tarafından yönetmesi gerektiğini söylediğini, mimarlık mesleğinin belediye başkanlığında ciddi bir yol haritası olduğunu, kente mimar bakış açısıyla bakmanın çok daha farklı olduğunu, Narlıdere’de yapılan çalışmalarla hep bu yönde hizmet üretmeye çalıştıklarını ve kendilerinin her zaman önerilere açık olduklarını belirtti.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202