Bakan Soylu ve Müzisyen Sinan Akçıl, Ayda'yı Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, İzmir'deki depremde enkazdan 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'i ziyaret etti. 2 hafta önce Instagram'dan yaptığı paylaşımda Ayda'yı görmek istediğini söyleyen şarkıcı, bu ziyaretiyle sözünü yerine getirmiş oldu.

GÜNDEM 17.11.2020, 09:23 ecem ata
Bakan Soylu ve Müzisyen Sinan Akçıl, Ayda'yı Ziyaret Etti

Bir dizi incelemede bulunmak üzere İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6,6 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'ndan sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'i ailesi ile birlikte kaldığı akrabalarının evinde ziyaret etti.

AYDA İLE ZAMAN GEÇİRDİLER

İHA'nın haberine göre; O sırada evde bulunan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, o anları sosyal medya hesabında paylaştı. Bakan Soylu ve ünlü şarkıcı, oyuncaklar hediye ettikleri Ayda ile bir süre oyun oynayarak minik kızı sevdi. Ayda'ya birçok hediye ve kıyafet götüren Akçıl, Instagram'dan duygusal bir paylaşım yaparak şunları söyledi: "Az önce Ayda bebek ile böyle bir rüya kavuşma gerçek oldu.... Bir kaç sözüm var ve teşekkürüm var...

1)Ben oradayken yine her zamanki babacan tavrıyla ziyarete gelen Sn İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya,

2)Tüm eğitim masraflarını üstlenen Sev Vakfı'na, Enver ve Begüm Yücel'e,

3)İmzalı formayı yollayan kardeşimiz Cedi Osman'a,

4)Tüm evin iç yapımıyla ilgilenecek olan ve Ayda'yı hediyelere boğan dostum Fatoş Eker'e,

5)Haftaya yeni taşınacakları evi onlar için satın alan Eczacıbaşı yönetim kurulu başkanı Sn Bülent Eczacıbaşı'na,

6)Bu süreçte bize kapılarını açan Swiss Otel İzmir'e ve değerli Swissotel İstanbul genel müdürümüz Uğur Talayhan'a.

Ve en önemlisi Atakan ve Ayda'nın değerli babası Uğur abiye... Ve kuvvetli babaanneye... Öyle şeyler konuştuk ki o kadar özel ve kuvvetli anlar yaşamışlar ki böyle bir baba zor bulunur... Mekanı cennet olan annemiz için rahat uyu..."

"SENİN MİLYONLARCA KORUYUCUN VAR"

Sinan Akçıl Ayda'nın enkazdan kurtarıldığı 3 Kasım'da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Sana kurban olunur güzel Ayda... Melek bakışlı... Babasıyla görüşmek için haber bekliyorum işe yararsa tüm okul öncesi ve ilköğretim yaşamın boyunca yanında olacağım senin. Herkes elinden geleni yapmalı, bu bir mucizedir başka bir şekilde kimse açıklamaya kalkmasın... Yüce Allah'ım anneciğinin mekanını cennet eylesin... Senin milyonlarca koruyucun var artık Türkiye'de... Hoş geldin" demişti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202