Ayvalık Tabiat Parkı’nın İhaleye Çıkmaması İçin Tek Yürek!

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Ayvalık’ta ki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, spor kulübü temsilcileri, sendika temsilcileri ve meclis üyeleriyle bir toplantı yaparak 11 Şubat’ta ihaleye çıkacak olan Tabiat Parkı için izlenecek yol hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ortak fikirlerin beyanından sonra hukuki olarak yapılacak itirazlar ve sebepleri açıklanırken bir yandan da sivil toplum örgütleriyle birlikte yapılacaklar belirlendi.

GÜNDEM 07.02.2020, 14:18 07.02.2020, 14:54
Ayvalık Tabiat Parkı’nın İhaleye Çıkmaması İçin Tek Yürek!

Bütün Ayvalık halkı 13.00’de yapılacak basın açıklamasına davetlidir.

KIYILARIMIZ RANTIN DEĞİL, HALKIN ORTAK MALIDIR

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin toplantıda şunları söyledi,

Ayvalık Halkı ve onun temsilcisi Ayvalık Belediyesi olarak ‘Tabiat Parkı’ içinde adı ne olursa olsun, ister Kamping ister Günü Birlik Koruma Alanı ya da sair yeni tesislerin oluşmasına ve yapılaşmaya karşıyız. ‘Tabiat Parkı’ içinde ticari amaçlı hiç bir oluşumu kabul etmemiz mümkün değildir. ‘Ayvalık Adaları ve Tabiat Parkı’ ile bu bölgedeki kıyılarımız rantın değil halkın ortak malıdır. Halka kapatılamaz.

8 Şubat Cumartesi günü Cunda’da Tabiat Parkı’na halkla birlikte yürüyüş yapılmasına ve daha sonra Cunda ‘da basın açıklaması yapılmasına, Saat 13.00‘de Bahçe Altı Koyu olarak bilinen yerde toplanılmasına karar verildi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202