Aydos Ormanları'nda korkunç vahşetin detayları açıklandı

Bayram günü evden çıkarak kaybolan 21 yaşındaki engelli gencin cesedi Aydos Ormanları'nda yakılmış ve boğazı kesilmiş halde bulundu.

GÜNDEM 16.08.2019, 15:16
Aydos Ormanları'nda korkunç vahşetin detayları açıklandı

Geçtiğimiz Cuma günü Sultanbeyli'de herhangi bir sebep yokken ortadan kaybolan Abdulkadir Elgeni'yi arama çalışmaları devam ediyordu. Bunun üzerine Aydos Ormanları'nda gelen bir ihbar üzerine genç adamın cesedinin korkunç bir şekilde bulunduğu tespit edildi. Korkunç bir vahşete kurban giden gencin başına gelenler adeta kan dondurdu. 

Boğazı kesilerek yakılmış

Konuşma ve işitme engelli olan 21 yaşındaki genç ağabeyi ile alışveriş merkezine gittikten sonra eve dönmüş ancak bir süre sonra yeniden alışveriş merkezine gitmek istediğini söyleyerek evden çıkmıştı. Ancak bir süre sonra eve gelmeyince ailesinin şüphelendiği genci Restbet aramaya başladılar. 

Bugün gelen ihbarlar sonrasında Aydos Ormanları'nda korkunç halde bir ceset bulundu. Ormanda bulunan cesedin boğazının kesildiği ve yakıldığı öğrenildi. Yapılan incelemeler sonrasında bayram günü iki gençle takıldığı öğrenildi. Bunun üzerine gençlerin kimliği belirlendi. Biri kız biri erkek iki gencin de zihinsel engelli olduğu öğrenildi. Yapılan incelemeler sonrasında soruşturmada cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi. Konu hakkında soruşturma hala devam ederken talihsiz gencin neden cinayete kurban gittiği araştırılıyor. 

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202