AVM Sapığı Müezzine Tahliye

Bursa ilinde bir AVM’nin mağazasında soyunma kabininde kıyafet denemekte olan bir kadının cep telefonu kamerası ile görüntülerini çektiği iddiası ile tutuklanan müezzin hakkında karar verildi.

GÜNDEM 10.10.2019, 15:24
AVM Sapığı Müezzine Tahliye

Olay Bursa iline bağlı Nilüfer ilçesindeki bir AVM’de Temmuz ayında gerçekleşmişti. İddialara göre, reyondan almış olduğu kıyafeti denemek amacı ile soyunma kabinine girmiş olan M.V., kıyafetini çıkardığı esnada kabinin üst tarafından uzatılmış olan cep telefonu ile görüntülediğinin farkına vararak çığlık attı.

Kızın çığlık ile soyunma kabininin dışında olan Yakup Ç,., kaçtı. Genç kız da hızlı bir şekilde kıyafetlerini giyerek kaçan şahsın peşine düştü. Şahıs güvenlik görevlilerince yakalandı. Olay yerine gelmiş olan polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bursa 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada yan kabinde samimi arkadaşının olduğunu ve onun video ve fotoğraflarını çektiğini iddia eden şahıs kadından özür dilediğini ve beraatini istediği, işinden uzaklaştırıldığını, ailesinin de mağdur olduğunu belirtti.

Duruşmada konuşan güvenlik görevlisi ise şahsın bu utançla yaşayamayacağını, yan kabindeki bayanın videosunu çektiğini söylediğini ve gazeteye çıkacak mıyım diye sorduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti 3 aydır tutuklu olan Yakup Ç.’yi tutuksuz yargılanmak üzere tahliye ederken dosyayı da uzlaştırma bürosuna gönderdi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202