Atatürk’ün Portesi Denizin Altında Yapıldı

Muğla iline bağlı Fethiye ilçesinde, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "2. Uluslararası Fethiye Denizlerimiz ve Renklerimiz Suatlı Resim Çalıştayı ve Sempozyumu" çerçevesinde denizaltında ressamların çalışmalarını izleyip Atatürk'ün portresi yaptılar.

GÜNDEM 07.11.2019, 10:35
Atatürk’ün Portesi Denizin Altında Yapıldı

Ressam Mine Sarmış tarafından hazırlanan ve Fethiye Belediyesi ile Fethiye DTO’nun destekleri ile yapılan çalıştaya, pek çok ülkeden katılda bulunan ressamlar, Tarzan Koyu açıklarında dalış yaptılar. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da dalış yapıp denizin dibinde bulunan resim sergisini gezdiler ve deniz altında Atatürk portresini yaptı.

Konu ile alakalı konuşan Kaymakam Muzaffer Şahiner, su altında resim yapmanın, bunu sergilemenin çok güzel bir şey olduğunu, önceki yıl da kardeş ülke Azerbaycan'dan geldiklerini, çok önemli bir etkinlik olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, sanata destek olma ve Fethiye'nin tanıtılması anlamında çok güzel bir organizasyon olduğunu, kendilerinin Fethiye Belediyesi olarak bu organizasyonların her zaman destekçisi olduklarını, Fethiye'de güzelliklerin ve yeniliklerin olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202