Arkalarına Bile Bakmadan Kaçıyorlar

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Barış Pınarı Harekatı çerçevesinde, Tel Abyad'ın batısında terörden arındırılmış olan köylerden kaçmış olan teröristlerin silah ve mühimmatlarını bırakıp kaçtığı meydana çıktı.

GÜNDEM 10.10.2019, 15:46 10.10.2019, 15:47
Arkalarına Bile Bakmadan Kaçıyorlar

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce başlatılan Barış Pınarı Harekatı çerçevesinde, Tel Abyad'ın batısında terörden arındırılmış olan köylerden kaçan teröristlerin bırakmış olduğu silah ve çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği ifade edildi.

Türkiye'nin güney hududunda meydana getirilmeye çalışılan terör koridorunu imha etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı ile başlatılmış olan Barış Pınarı Harekatı çerçevesinde Tel Abyad'ın batı bölümünde terörden Tavla arındırılmış olan El Yabse ve Tel Fander köylerinde arama tarama çalışmaları devam ediyor. Aramalarda, PKK/YPG'li teröristlerin köyden kaçarken geride bıraktıkları hafif ve ağır makineli tüfeklerle mühimmatların ele geçirildiği belirtildi.

Suriye Milli Ordusuna mensup köylerde güvenlik önlemlerinin alındığı ve tarama çalışmalarınının devam ettiği ifade ediliyor.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202