Antalya’da Kuyumcu Soygunu

Antalya ilinde 2 soyguncu bir kuyumcu dükkanına baskın yaptı. Kuyumcunun sahibini bayıltan soygunculardan bir tanesi 500 bin TL’lik altın çalarken diğeri olay yerinde yakalandı.

GÜNDEM 31.10.2019, 12:10
Antalya’da Kuyumcu Soygunu

Olay, sabah sularında Kepez ilçesinde gerçekleşti. Ellerinde tabanca bulunan kar maskeli 2 kişi, vitrine saat ve altın dizmekte olan kuyumcunun başına kabza ile vurarak bayılttılar. Vitrinde ve tezgahta bulunan altınları alıp kaçmak isteyen soyguncuların farkına varan esnafın müdahalesi sonucunda zanlılardan bir tanesi yakalandı. Diğeri ise çalmış olduğu altınlar ile kaçtı.

Çevrede incelemelerde bulunan polis, diğer zanlının kaçtığı aracı olay yerinin 2 sokak ilerisinde terk edilmiş bir şekilde buldu. Ekipler, araçta yapmış oldukları arama sonucunda çok sayıda plakayla tül çorap buldu. Otomobilin üstündeki plakanın başka bir araca ait olduğu ortaya çıktı.

Polis, bölgede bulunan arazide ve çevredeki binalarda uzun süre zanlıyı aradı. Ekipler, kaçan zanlıyı bulmak için güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Soyguncunun, ortalama 500 bin TL değerinde altın çaldığı öğrenildi.

Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202