Ankara’yı Karıştıran Ölüm

Dün Ankara’da 23 yaşındaki Özbek asıllı Nadira Kadirova’nın ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü.

GÜNDEM 26.09.2019, 09:45
Ankara’yı Karıştıran Ölüm

Alınan bilgilere göre Özbek Nadira Kadirova AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara’nın Çankaya ilçesindeki evinde bir senedir yardımcı olarak çalışıyordu. 23 yaşındaki Kadirova 23 Eylül tarihinde herkesin evde olduğu bir saatte kalbine isabet eden kurşun ile yaşamını yitirdi.

Cinsel İstismar İddiaları

İddialara göre Kadirova milletvekili Ünal’a ait ruhsatlı tabancayla intihar etti. Kadirova’nın sır ölümü arkasında pek çok soru işareti bırakırken genç kadının olayın Betmatik hemen öncesinde Leyla ismindeki arkadaşı ile 2 saat telefon görüşmesi yaptığı ve bu görüşmede “cinsel tacize maruz kaldığını söylediği” ifade edildi.

Vekil Şirin Ünal, konu ile alakalı konuşmanın yargı sürecinde olunduğu için doğru olmayacağını dile getirdi. Nadira Kadirova’nın abisi ise cenaze masraflarının ve biletlerinin Milletvekili Şirin Ünal tarafından karşılandığını ve kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

Konu ile alakalı Ankara Emniyet Müdürlüğünden de yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada olayın intihar olarak değerlendirildiğini ve olay yerinde gerçekleştirilen incelemelerde intihardan başka herhangi bir şüpheli durumun görülmediği belirtildi.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202