Alkollü Sürücü Dehşeti: 1 Ölü, 3 Yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ters yönde giden ve aracı alkollü kullandığı tespit edilen bir kamyonet, faciaya yol açtı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

GÜNDEM 13.10.2019, 19:10
Alkollü Sürücü Dehşeti: 1 Ölü, 3 Yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ters yönde giden ve aracı alkollü kullandığı tespit edilen bir kamyonet, faciaya Oslobet yol açtı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre Aydın-Kuşadası’nın Soğucak Kavşağı’nda gerçekleşen trafik kazasında Seçkin T. kontrolündeki 09 JM 155 plakalı kamyonet ters yöne girdi. Kendi düz şeridinde ilerleyen 09 JU 179 plakalı Kemal A. kontrolündeki araca çarptı. Gerçekleşen kazada otomobilde seyahat eden 22 yaşındaki Emir G. hayatını kaybederken ters yöne girerek kazaya sebep olan kamyonet sürücüsü Seçkin T., kamyonette seyahat eden Mehmet M. Ve kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü olan Kemal A. ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ekiplerce hastaneye kaldırılırken durumlarının ağır olduğu bilgisi verildi.

1 ölünün, 3 yaralının bulunduğu trafik kazasının ardından gerçekleştirilen araştırma sonucu ters yöne girerek kazaya sebep olan kamyonet sürücüsünün muayenesinde 203 promil alkollü bulunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202