AKP’li Vekil Şirin Ünal’ın Evinde Şüpheli İntihar!

AKP’li İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde çalışan 23 yaşındaki Özbek vatandaş Nadire Kadirova, milletvekiline ait silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Olayla ilgili ortaya çıkan bilgiler ise Kadirova’nın öldürülmüş olabileceği şüphesi uyandırdı.

GÜNDEM 01.10.2019, 14:08 01.10.2019, 14:25
AKP’li Vekil Şirin Ünal’ın Evinde Şüpheli İntihar!

23 Eylül Pazartesi tarihinde gerçekleşen olayda, AKP’li Milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara’daki evinde çalışan Nadire Kadirova’nın Ünal’a ait ruhsatlı tabanca ile kendini vurarak intihar ettiği iddia edildi. Kadirova’nın ölümü ile ilgili şüpheler gittikçe artıyor.

Nadire Kadirova’nın yakın arkadaşı olan Leyla Niyazova Kadirova’nın Nakitbahis kendisine ağlayarak anlattıklarını şöyle aktardı: ‘’ Yaklaşık 2 hafta önce odamda yatarken patronum içeri geldi ve arkama yatarak bana sarıldı. Bana olayları kimseye anlatma dedi. Abimin yüzüne nasıl bakacağım?’’

Kadirova’nın cesedine hemen otopsi yapılıp aileye teslim edilmesi ve raporda intihar olduğu ibaresinin yer alması ise şüpheleri artırdı. Ankara Emniyeti olayla ilgili Ünal yanlısı açıklamada bulunarak konunun ilgili makamlarca zaten incelendiğini ve olayın intihar vakası olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202