AK Partili heyet sel mağdurları için sahada

AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli selden yoğun bir biçimde etkilenen Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Bayraklı ve Konak'ta incelemelerde bulunarak, mağdurları ziyaret etti.

GÜNDEM 02.02.2021, 20:56
AK Partili heyet sel mağdurları için sahada


AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli selden yoğun bir biçimde etkilenen Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Bayraklı ve Konak'ta incelemelerde bulunarak, mağdurları ziyaret etti. 30 İlçe Başkanı ve teşkilatlarının da katılım sağladığı inceleme ve ziyaretlerde vatandaşların dilek ve talepleri de alındı.



“Tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz”


Sel baskınlarından olumsuz etkilenen vatandaşlar ve esnaflar ile işyerlerinde ve evlerinde bir araya gelerek bilgi aldıklarını, geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “İzmir bir felaketle daha karşı karşıya kaldı. İzmir Milletvekillerimiz ve teşkilat yöneticilerimizle gün boyu sahadaydık. Son Başbakanımız Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ bizleri ve yetkilileri arayarak adım adım bilgi alırken; Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile de görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Tüm çalışmaları yakından takip ediyorlar. Sel mağduru vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. İzmir'e geçmiş olsun diyor; hayatını kaybeden iki vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı.



“7-24 teyakkuzdayız”


Devletin tüm kurumlarıyla vatandaşın yanında olduğunu ve mağduriyetlerin hızla giderilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Sürekli, “Başta Valiliğimiz olmak üzere Büyükşehir, ilçe belediyeleri, AFAD, Sosyal Hizmetler ve İl Sağlık Müdürlüğümüz 7-24 teyakkuz da. Bizler de öyle. Bu felaketten yara alan; yardım bekleyen her vatandaşımıza koordineli bir şekilde ulaşılıyor ve gereği yapılıyor. Şu anda yapılması gereken ne varsa ivedilikle hayata geçiriliyor. İnşallah, İzmir'imizin ve ülkemizin yaşadığı son felaket olur” diye konuştu.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202